perjantai 22. huhtikuuta 2011

Beyoncé - Run The World (Girls)




















Beyoncé julkaisi eilen ensimmäisen singlen tulevalta neljänneltä studioalbumiltaan. Run The World (Girls) kappaleen ovat tuottaneet Switch, Shea Taylor, Diplo sekä Beyoncé, joka vastaa myös kappaleen tekstistä yhdessä The-Dreamin kanssa. Kappaleessa kuultavat aggressiiviset biitit ovat suuriimmaksi osaksi samplattu Major Lazerin Pon De Floor kappaleesta.

Run The World (Girls) ei todellakaan vakuuta minua ja se onkin mielestäni Beyoncén heikoin albumin avaussingle tähän mennessä. En myöskään pysty kuvittelemaan tanssivani tätä missään, joten toivottasti kappaleesta työstetään useita tanssittavampia remixejä, sillä siihen tämä kappale kuitenkin antaa hyvät mahdollisuudet. Ja eihän sitä tiedä, ehkä vielä jossain vaiheessa lämpenen kappaleelle,  sillä ei se aivan mitäänsanomaton sentään ole.

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkäsin siinä mielessä, että Beyonce on pysynyt ainakin tyylilleen uskollisena, eikä tämän sinkun perusteella ole lähtenyt vetämään tota samaa linjaa, mitä on tullut paljon Lady GaGan menestymisen innoittamana.

Jonsku kirjoitti...

Joo, siinä olet kyllä oikeassa. Ainakin Beyoncé erottuu joukosta tällä :)