tiistai 15. kesäkuuta 2010

Annie - Songs Remind Me Of You (Sex And The City 2)




















Eilen tuli vihdoin käytyä katsomassa Sex And The City 2. Elokuvasta voin sanoa sen verran, että se oli ehkä jopa ykkösosaa parempi tai ainakin hauskempi. Elokuvassa kuultiin myös Annien loistava kappale Songs Remind Me Of You, jota ikävä kyllä ei jostain kumman syystä löydy leffan soundtrackilta. Kappale kuultiin lähes kokonaisuudessan, kun naiset juhlivat Smith Jerrodin elokuvan ensi-illan jatkoilla.



Tuttuun tapaan elokuvassa nähtiin myös upeita pukuja ja asukokonaisuuksia. Tosin tällä kertaa mielestäni hienoimmat vaatteet löytyivät muiden kuin Carrien päältä. Tässä muutama suosikeistani:


















Kaksi suurinta suosikkiani elokuvan asuista nähtiin Mirandan ja Samanthan päällä. Miranda käytti tyylikästä niitein koristelua pukua Anthonyn ja Stanfordin häissä kun taas Samantha käytti Abu Dhabilaisessa yökerhossa upeaa punaista pukua, jonka olkapäät oli koristeltu piikeillä sekä ketjuilla.

















Elokuvassa nähtiin myös suomalaista designia, sillä Carrien asunnossa oleva sininen Lola-ottomaani on Anne Kyyrö Quinnin suunnittelema.

Ei kommentteja: