lauantai 16. huhtikuuta 2011

Lady Gaga - Judas




















Lady Gagan toukokuussa ilmestyvän Born This Way albumin toinen single Judas julkaistiin maailmanlaajuisesti eilen perjantaina.

Artistin itsensä ja RedOnen tuottama kappale kertoo naisesta joka rakastuu väärään mieheen. Samankaltaista teemaa hän on käsittelyt aiemmin LoveGame, Bad Romance sekä Alejandro kappaleissa. Gaga on kertonut että kappaleen sanoituksissa on vaikutteita Raamatun Judas Iscariotista.

Judas on mielestäni myös huomattavasti parempi kappale kuin albumin ensimmäinen single Born This Way, joka ei pahemmin jaksanut sytyttää. Kuulen kappaleessa myös samankaltaisuuksia Bad Romance hitistä, joka ei tässä tapauksessa ole yhtään huono asia.

  

Lady Gaga julkisti eilen myös Born This Way albumin kansikuvan, johon ainakaan itse en ole kovinkaan tyytyväinen. Erityisesti fontin valinta on epäonnistunut täydellisesti, sillä se saa kannen näyttämään entistä halvemmalta. Ehkäpä pienen totuttelun jälkeen opin tästä vielä pitämään. Mitä itse pidät kannesta?

6 kommenttia:

Teemu kirjoitti...

Tuo kansi on kyllä niin epäonnistunut = ruma! :D Tuollaisen tekeminen onnistuis ihan kotikoneilta löytyvillä muokkausohjelmillaki. Uusi sinkku sitä vastoin on todellakin parempi kuin Born this way, mutta ei siltikään oikein vakuuta...

Jarno kirjoitti...

Gaga sai mut nyt puolelleen (taas ainakin hetkellisesti) Judasin ansiosta. Koukuttava, soinut melkeen koko ajan repeatilla eilisen ja tän päivän. =D Ja voin kuunnella tätä hyvillä mielin kun tästä ei tuu mieleen kenenkään muun biisiä, paitsi Bad Romance, mutta oman ja vielä loistavan biisin uudelleenkäyttö ei ole läheskään niin huono asia. Tosta albumin kannesta... Voiko oikeesti halvemmannäköistä olla? =s Argh, voi kun oikeestikin olis vaan halpa vitsi ja Gaga paljastais sen oikean mahtavan kannen vasta juuri ennen albumin julkaisua.

Anonyymi kirjoitti...

"A member of Gaga's team just confirmed that the cover that Gaga released is a joke. The real one will be released in 3 days"

Vitsihän se loppujen lopuksi oli ;) onneksi

Anonyymi kirjoitti...

haloo ei tuu mikään kappale mieleen! tuon kertsin päällehän voi laulaa paparazzin kertsiä.......

Jonsku kirjoitti...

Toivon todella että tuo kansi olisi tosiaan vitsi, ei tuosta Gagasta aina tiedä mitä se keksii.

Ja kyse on tosiaan omasta mielipiteestäni. Ihmiset kuulevat kappaleen eri tavalla - itselleni siitä tulee mieleen hieman Bad Romance, jollekin toiselle siitä voi tulla mieleen jokin muu biisi.

Sire Sasa kirjoitti...

Kannen on PAKKO olla vitsi! Siinä ei ole edes Gagan nimeä.
Mutta Judas on hyvä! Siinä on kohta (2:50), joka on ihan samanlainen kuin Scheissen Mugler-remixissä, mahtavaa.