perjantai 26. marraskuuta 2010

Monrose lopettaa! - Viimeinen single Breathe You In

Saksan toiseksi menestynein Popstars-ohjelman kautta koottu yhtye Monrose lopettaa taipaleensa neljän yhteisen vuoden, neljän albumin ja yhdentoista singlen jälkeen. Parhaiten yhtye muistetaan luultavasti vuoden 2007 kesähitistä Hot Summer, joka nousi listoille myös meillä Suomessa ja myi kultaa sekä Saksassa että Itävallassa.

Parina viime vuotena trion menestys on kuitenkin osoittanut hiipumisen merkkejä eikä kaksi edellistä albumia ole menestynyt enää aiempien tapaan. Monrose on kuitenkin sinnikkäästi julkaissut loistavia singlejä, kuten Why Not Us, Like A Lady ja This Is Me, ja onkin iso harmi ettei niiden menestys noussut sen suuremmaksi vaikka potentiaalia olisi ollutkin.

Ennen lopettamista yhtye julkaisee vielä yhden singlen, joka on kaunis balladi Breathe You In. Kappaleeseen on myös tehty musiikkivideo, jossa nähdään videopätkiä yhtyeen uran varrelta ja tyttöjen elämästä. Monrose esittää kappaleen livenä muun muassa The Dome 56-musiikkitapahtumassa sekä Popstarsin yhdeksännen kauden finaalissa. Sovittujen esiintymisten jälkeen Mandy, Senna ja Bahar jättävät Monrosen taakseen ja suuntaavat valmistelemaan soolouriaan.

Voisin kuitenkin veikata, että levy-yhtiö haluaa vielä rahastaa yhtyeen nimellä ja julkaisee jossain vaiheessa jonkinlaisen kokoelma-albumin. Mielenkiinnolla jään myös odottamaan, kuinka uusi Popstars-yhtye tulee menestymään, sillä edellisten kausien voittajien menestys on jäänyt melko heikoksi.



Ei kommentteja: