lauantai 31. heinäkuuta 2010

Katy Perry - Teenage Dream
Katy Perry julkaisee elokuun lopussa uuden albuminsa Teenage Dream, jonka kansi on jo ehtinyt aiheuttaa jonkin verran kohua seksikkään kuvan takia. Albumia ovat olleet työstämässä mm. ruotsalainen huipputuottaja Max Martin sekä Stargate, Tricky Stewart ja Dr. Luke. Sen ensimmäinen single California Gurls on ollut suuri kesähitti ympäri maailman. Teenage Dream albumin toisena singlenä Katy julkaisee sen nimibiisin, johon julkaistaan myöhemmin myös musiikkivideo.

Uuden albumin kappalelista näyttää tältä:
1. Teenage Dream
2. Last Friday Night (T.G.I.F.)
3. California Gurls (feat. Snoop Dogg)
4. Firework
5. Peacock
6. Who Am I Living For?
7. The One That Got Away
8. E.T.
9. Circle The Drain
10. Pearl
11. Hummingbird Heartbeat
12. Not Like The Movies

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Scissor Sisters & Kylie Minogue - All The LoversKylie Minogue kiipesi lavalle yhdessä Scissors Sistersin kanssa Melbournessa, jossa he esittivät yhdessä kappaleet Any Which Way sekä All The Lovers. All The Lovers kappaleesta he esittivät hienon country/bluegrass-version, jonka Scissor Sisters esitti aiemmin vieraillessaan Radio 1 Live Lounge ohjelmassa. Toivottavasti Kylie ja Scissorsit myös levyttävät tulevaisuudessa jonkin yhteiskappaleen.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Ellie Goulding - The Writer (Friends Electric Remix)


Kuten aiemmin uutisoin, niin Ellie Goulding julkaisee elokuun 9. päivä neljännen singlensä The Writer. Nyt brittiläinen elektropop-ryhmä Friends Electric on julkaissut kappaleesta indiediscoihin sopivan hieman menevämmän version, joka kuitenkin kunnioittaa alkuperäistä kappaletta.

Lataa The Writer (Friends Electric Remix) Arjanwrites musiikkiblogista!

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Goldfrapp - Believer
Goldfrapp julkaisee Head First albumin kolmantena singlenä Believer kappaleen 6. syyskuuta. Kappaleesta ovat remixejä tehtailleet mm. Vince Clarke, Davide Rossi sekä Joris Voorn. Vielä ei ole tietoa kuvataanko kappaleeseen videota vai ei, mutta jos sellainen julkaistaan, niin tulen postaamaan sen myös tänne blogiin.

Kuuntele alta Believer (Davide Rossi Interpretation), joka on kappaleesta tehty hieno akustinen/orkesteriversio :

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Robyn - Hang With Me (Musiikkivideo)


Vaikka kuinka olenkin kirjoittanut Robynista viime aikoina, niin lisää sen kun vaan tulee. Nimittäin Max Vitalin ohjaama musiikkivideo Robynin tuoreimpaan singleen Hang With Me on juuri julkaistu. Video on kuvattu Robynin Lontoon promootiomatkan aikana ja videolla hänet nähdäänkin niin keikalla kuin takahuoneessa. Jälleen kerran hieno video Robynilta, joka jatkaa tyylillisesti aiempien videoiden viitoittamalla tiellä.

Infernal - Fall From Grace
Tanskalainen Infernal julkaisee elokuun 27. päivä viidennen studioalbuminsa, joka on saanut nimekseen Fall From Grace. Albumin ensimmäinen single Love Is All... julkaistiin tämän vuoden toukokuussa ja se nousi parhaimmillaan Tanskan singlelistan sijalle 6.

Itselleni albumin nimen ja kansikuvan hahmon yhdistelmästä tulee mieleeni laulaja Grace Jones. En tosin tiedä onko albumin kappaleissa vaikutteita hänen tuotannostaan tms. Luultavasti ei, joten kyseessä on ehkä vain tahaton tai tahallinen yhteensattuma.

Fall From Grace albumin kappalelista näyttää tältä:
1. Fall from Grace
2. Biting the Bullet
3. Love Is All…
4. Weird How You…
5. Alone, Together
6. Gunshot
7. The Weekend and I
8. Materialize!
9. Circussed
10. Plastic Fantastic
11. Club Erotic
12. Think Cavalli, Baby

Medina - Lonely
Juuri ensimmäisen englanninkielisen debyyttinsä, Welcome To Medina, julkaissut tanskalainen Medina julkaisee albumin toisena singlenä Lonely nimisen kappaleen. Kappaleeseen on myös julkaisu neonvaloin säihkyvä musiikkivideo. Medinan aiemmin tänä vuonna julkaisema You And I single on ollut suuri hitti erityisesti Keski-Euroopassa ja menestystä on ollut myös mm. Britanniassa. Toivottavasti uuden singlen ja albumin myötä myös Medinan menestys kasvaa.

Katso video tästä!

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Hurts - Wonderful Life (Musiikkivideo)Hurts on juuri julkaissut uuden videon kappaleeseensa Wonderful Life. Kappaleeseen kuvattiin aiemmin tänä vuonna myös toinen video promotoimaan kappaleen vinyylijulkaisua. Wonderful Life julkaistaan Britanniassa uudelleen elokuun loppupuolella. Kappaleen uudessa videossa nähdään muun muassa hienoa koreografiaa sekä uima-altaan reunalla että itse altaassa.

Katso myös Wonderful Life kappaleen vanha musiikkivideo:

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Christina Aguilera - You Lost Me (Musiikkivideo)Christina Aguilera julkaisee Bionic albumin toisena singlenä kauniin You Lost Me balladin, johon on nyt myös julkaistu musiikkivideo. Sekä kappale että sen videot ovat täydellisiä vastakohtia albumin ensimmäiselle singlelle Not Myself Tonight, jonka video oli jo ehkäpä liiankin mauton. Toivottavasti tämä julkaisu nostaa Bionicin sen ansaitsemaan menestykseen.

Diana Vickers - The Boy Who Murdered Love
Britannian X-factor kilpailusta kuuluisuuteen noussut Diana Vickers julkaisee debyyttialbuminsa toisena singlenä The Boy Who Murdered Love kappaleen. Kun itse kuulin kappaleen ensimmäistä kertaa ihastuin siihen täysin. Kappale on ollut suosiossa myös laulajien fanien keskuudesssa, joten hienoa, että Diana julkaisee juuri tämän kappaleen seuraavana singlenään.

Kappaleeseen on  kuvattu myös tyylikäs musiikkivideo, joka yhdistelee hienosti videokuvaa ja animaatiota.

Alesha Dixon - Drummer BoyBrittilaulajatar Alesha Dixon, joka tunnetaan parhaiten hitistään The Boy Does Nothing, julkaisee syyskyyssa uuden singlen nimeltään Drummer Boy. Kappale on ensimmäinen single tulevalta The Entertainer albumilta, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Omasta mielestäni Drummer Boy ei ole kovinkaan vahva avaussingle tulevalle albumille. Sen sijaan olisin toivonut jotakin The Boy Does Nothing tyylistä menevämpää kappaletta tai sitten Breathe Slow tyylistä kaunista balladia, sillä Drummer Boy kuulostaa lähinnä vain väliin putoajalta, albumin täyteraidalta.

torstai 22. heinäkuuta 2010

Dragonette - Our Summer
Vuonna 2005 perustettu kanadalainen new wave/elektropop-yhtye Dragonette julkaisee elokuussa uuden Mixin' To Thrill EP:n, jota pohjustaa single Our Summer, joka on elekromausteinen pop-biisi.  
Our Summer kappaleen voit ladata ilmaiseksi tästä!

Mixin' To Thrill EP:n kappalelista näyttää tältä:
1. Volcano
2. Our Summer
3. My Things
4. Easy (Buffetlibre Mix)
5. Fixin to Thrill (Don Diablo Remix)
6. Pick Up the Phone (Richard X Remix)
7. Fixin to Thrill (Don Diablo Dub Mix)
8. Fixin to Thrill  (Villains Remix)
9. Pick Up the Phone (Francis Preve Remix)
10. Pick Up the Phone (Arithmatix Remix)

Lue lisää yhtyeestä:
Viralliset sivut
Myspace
Facebook

Robyn - Body Talk pt. 2
Robyn julkaisee syyskuussa seuraajan aiemmin tänä vuonna julkaistulle Body Talk pt.1 albumille. Uusi albumi kantaa luonnollisesti nimeä Body Talk pt.2. Albumin tyylikkään kansikuvan voit nähdä yllä ja albumin kappalelista näyttää seuraavanlaiselta:

1. In My Eyes
2. Include Me Out
3. Hang With Me
4. Love Kills
5. We Dance to the Beat
6. Criminal Intent
7. U Should Know Better (feat. Snoop Dogg)
8. Indestructible (Acoustic Version)

Innolla jään odottamaan millaisia kappaleita Body Talk-sarjan toinen albumi pitää sisällään. Erityisesti mielenkiintoa herättää Snoop Dogg-duetto - tekihän Robyn jo vuonna 2008 yhteistyötä Snoop Doggin kanssa, jolloin hän lauloi Sexual Seduction hitin Fyre Department remixillä. Body Talk pt.2 albumin ensimmäisen singlen Hang With Me voit kuunnella täältä!

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Wynter Gordon - Dirty Talk (Musiikkivideo)Kauan odotettu musiikkivideo amerikkalaisen laulaja-sanoittaja Wynter Gordonin singleen Dirty Talk on viimein julkaistu. Julkaisun jälkeen se on saanut paljon eriäviä mielipiteitä; toiset pitävät pienen budjetin videota nerokkaana ja toiset taas kappaleeseen sopimattomana. Itsekään en ole videon toteutuksesta täysin vakuuttunut, mutta kappaletta pidän edelleen loistavana tanssibiisinä.Wynterin on määrä julkaista With The Music I Die niminen debyyttialbumi myöhemmin tänä vuonna.

Hurts - Wonderful Life (Freemasons Remix)Brittiläinen dance-tuottajaryhmä Freemasons on remixannut Hurts yhtyeen Wonderful Life kappaleen uuteen uskoon. Kappaleesta on julkaisu sekä pitkä club-versio että radio edit. Aiemmin Freemasons on tehnyt yhteistyötä mm. Sophie Ellis-Bextorin, Dannii ja Kylie Minoguen, Beyoncén sekä Whitney Houstonin kanssa.

Freemasons Club Mix


Freemasons Radio Edit

Robyn - Dancing On My Own (Late Show With David Letterman)Robyn vieraili eilen Late Show With David Letterman ohjelmassa markkinoimassa uusinta Body Talk pt.1 albumiaan sekä yhteiskiertuetta Kelisin kanssa. Ohjelmassa hän myös esitti singlensä Dancing On My Own. Toivottavasti tämä esitys auttaa lisäämään Robynin levynmyyntiä Amerikassa, sillä Body Talk pt.1 nousi korkeimmillaan Billboard listan sijalle 97.

Robyn - Hang With Me
Robyn julkaisee syyskuun 6. päivä Body Talk pt.2 albumin, jota edeltää single Hang With Me. Kappale on tuttu jo Body Talk pt.1 albumilta, jolla se kuullaan akustisena versiona.Kappaleesta on myös julkaistu Kaiserdiscon tekemä remix, jonka voit kuunnella tästä:


Voisi olettaa, että maistiaisia tulevalta Body Talk pt.2 albumilta saadaan kuulla jo elokuun puolivälissä järjestettävillä Flow-festivaaleilla, jonne Robyn on saapumassa esiintymään.

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Inna - 10 MinutesRomanialainen dance-laulaja Inna julkaisee seuraavana singlenään Britanniassa 10 Minutes kappaleen, joka julkaistiin jo aiemmin tänä vuonna laulajattaren kotimaassa, jossa ne nousi listan sijalle 3. 10 Minutes poikkeaa äänimailmaltaan hieman aiemmista Innan singleistä, joilla voi kuulla melko yhtenäisen soundin. Kappaleeseen on nyt myös ilmestynyt musiikkivideo, joka kuvattiin Lontoossa.

Kylie Minogue - Get Outta My Way (Alan Carr Show)Kylie Minogue esitti Alan Carr Showssa Get Outta My Way kappaleen, joka on loistavasti menestyneen Aphrodite albumin seuraava single. Vaikka Kylien vokaalit eivät kertosäkeen kohdalla olleetkaan parhaat mahdolliset, niin muutoin esitys oli yhtä upea ja onnistunut kuin Kylien muut viimeaikaiset live-esiintymiset.

Käy lukemassa myös Aphrodite albumin arvostelu!

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Cut Copy - Where I'm GoingAustralialainen syntikkapop-yhtye Cut Copy julkaisee ensi vuoden alussa kolmannen albuminsa. Siltä on nyt tarjolla maistiainen ilmaiskappaleen muodossa. Kyseessä on Where I'm Going niminen biisi, jonka voit kuunnella/ladata tästä.

Hurts - Happiness
Suomeenkin elokuussa keikalle tuleva brittiduo Hurts julkaisee debyyttialbuminsa 6. syyskuuta. Happiness albumin kansikuvan näet yllä ja kappalelista näyttää seuraavanlaiselta:

1. Silver Lining
2. Wonderful Life
3. Blood, Tears & Gold
4. Sunday
5. Stay
6. Illuminated
7. Evelyn
8. Better Than Love
9. Devotion
10. Unspoken
11. The Water

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Swedish House Mafia - One (Your Name) feat. Pharrell WilliamsRuotsalainen elektro-kokoonpano Swedish House Mafia on laittanut hynttyyt yhteen amerikkalaisen rap-artisti Pharrell Williamsin kanssa. Mielenkiintoisen yhteistyön tuloksena on loistava klubihitti, jossa voi kuulla vivahteita niin housesta, trancesta kuin elektrostakin. Swedish House Mafian jäsenet ovat aiemmin tehneet remixejä mm. Madonnalle, Mobylle, Nelly Furtadolle sekä Justin Timberlakelle.  

torstai 15. heinäkuuta 2010

Hurts keikalle Helsinkiin!


Syntikkapoppia soittava kuuma brittitulokas Hurts esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa elokuun 27. päivä. Keikka järjestetään Helsingin Club YK:ssa ja liput tulevat myyntiin tiistaina 20. heinäkuuta. Lippujen hinta on 19€. Tuskin maltan odottaa!

Lue lisätietoja täältä tai täältä!

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

The Saturdays - Headlines
Brittiläinen tyttöbändi The Saturdays julkaisee elokuun 16. päivä kahdeksan kappaletta sisältävän EP:n, joka kantaa nimeä Headlines. EP:n ensimmäinen single Missing You julkaistaan viikkoa aiemmin, eli 8. elokuuta. Kappaleeseen on julkaistu myös musiikkivideo, josta uutisoin jo aiemmin.

Headlines sisältää uusien kappaleiden lisäksi kolme biisiä yhtyeen edelliseltä Wordshaker levyltä. Kyseiset kappaleet ovat Ego, Forever Is Over sekä One Shot, jonka Starsmith on remixannut uudelleen.

Headlines EP:n kappalelista näyttää tältä:
1. Missing You
2. Ego
3. Higher
4. Forever Is Over
5. Died In Your Eyes
6. Karma
7. Puppet
8. One Shot (Starsmith Mix)

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Katie Melua - A Happy Place (Musiikkivideo)Georgilais-brittiläinen laulaja Katie Melua julkaisee toisena singlenä The House albumilta kauniin  A Happy Place kappaleen, jonka on tuottanut William Orbit, joka on toiminut tuottajana albumin muissakin kappaleissa. Video itsessään on tehty melko kaupalliseksi, osaltaan ehkä levynmyyniin edistämismielessä, mutta samalla se on myös tyylikäs. Katien videolla käyttämästä asusta mieleeni tulee Björk, jolla myös on totuttu näkemään milloin minkäkinlaista asua.

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan myös muihin The House albumin kappaleisiin, sillä minut levy ainakin yllätti positiivisesti muutaman kuuntelukerran jälkeen.

Girlicious - DrankAmerikkalainen pop/r'n'b-yhtye Girlicious julkaisee uutena singlenään Drank nimisen kappaleen, jolla vierailee myös rap-artisti Spose. Kyseinen kappale sisältyy MTV:llä nähtävän Jersey Shore reality-sarjan soundtrackille. Girlicious julkaisee myöhemmin tänä vuonna Rebuilt nimisen albumin, joka on järjestyksessään trion toinen.

Ellie Goulding - The Writer (Musiikkivideo)


Brittiläinen laulajatar Ellie Goulding julkaisee Lights debyyttialbuminsa neljäntenä singlenä kauniin The Writer kappaleen. Itse pidän peltomaisemassa kuvattua videota parempana kuin edellisen Guns and Horses kappaleen videota, joka ei mielestäni täysin sopinut kappaleeseen.

Ellie itse kuvailee kyseistä kappaletta näin:
"The Writer" is the most personal and emotional song I've written yet. It's about how you'd do anything and change absolutely everything about yourself if necessary, just to be noticed by this one person."
  
Katso The Writer video tästä!

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Love Generation - Love Generation (Musiikkivideo)Kerroin viime kuun alussa tuottaja RedOnen uudesta projektista nimeltään Love Generation. Nyt ruotsalaisviisikko on julkaissut musiikkivideon ensimmäiseen singleensä. Video tuo osiltaan mieleen 90-luvun poika/tyttöbändien videot, joista useampikin sijoittui koulumaailmaan. Vaikkei video ehkä olekaan paras mahdollinen, niin kappaletta kuuntelen edelleen useamman kerran viikossa.

ELMU:n kansanjuhla Alppipuistossa 9.-10.7.

Ilmoitus kyseisestä ilmaistapahtumasta tulee hieman myöhässä sillä jo eilen, perjantaina, Helsingin Alppipuistossa esiintyi muutamia artisteja, kuten Astrid Swan. Onneksi kuitenkin huomasin kyseisen tapahtuman ennen lauantaita, sillä silloin Alppipuiston lavalle nousevat mm. I Was A Teenage Satan Worshipper, Kiki Pau sekä I Walk The Line. Myös lapsille on luvassa ohjelmaa sillä tapahtumassa esiintyy Paukkumaissi.

Joten jos lauantaiksi ei vielä ole mitään suunnitelmia, kannattaa suunnata Alppipuistoon nauttimaan suomalaisesta musiikista sekä auringonpaisteesta.

Tarkemmat esiintymisajat sekä muuta infoa tapahtumasta löydät täältä!

HU?
Pari viikkoa sitten käydessäni Tallinnassa törmäsin paikallisessa levykaupassa HU? nimisen yhtyeen albumiin HU2. Levy näytti jo kansikuvansa (yllä) perusteella sen verran mielenkiintoiselta, että päätin kuunnella sitä paikan päällä, kun siihen kerran tarjoutui mahdollisuus.

Nopean kuuntelun jälkeen totesin, että kyse on pop- ja elekromusiikkia sekoittavasta yhtyeestä. Kappaleensa HU? esittää viron kielellä, joka tuo tiettyä eksotiikkaa yhtyeen musiikkiin, vaikka sanat paikoitellen kuulostavatkin suomelta.

Yhtye on uransa aikana julkaissut kaksi albumia -  Film (2008) ja HU2 (2010) - sekä useita singlejä. Alta voit kuunnella muutaman kappaleen yhtyeen tuoreimmalta albumilta:

Lue lisää:
Myspace
Facebook
Levy-yhtiön sivut

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Lady Gaga - Live On The Today ShowLady Gaga esiintyi tänä aamuna amerikkalaisessa Today Showssa, jossa hän esitti mm. uusimman singlensä Alejandron, sekä aivan uuden kappaleen You & I.
 
Alejandro


Teeth

You & I

torstai 8. heinäkuuta 2010

Levyarvostelu: Kylie Minogue - AphroditeTässä Kylie Minoguen uusimman albumin arvostelu, jonka lupasin kirjoittaa Berliinin matkani jälkeen:

Pop-prinsessa Kylie Minogue julkaisi viime viikolla yhdennentoista studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Aphrodite. Sen tekijätiimissä ovat toimineet mm. tuottaja-muusikko Stuart Price, laulaja Nerina Pallot sekä Scissor Sistersin jäsen Jake Shears.

Albumin aloittaa sen ensimmäinen singlelohkaisu All The Lovers, jota ovat olleet tuottamassa brittiläinen elektro-pop-ryhmä Kish Mauve sekä Stuart Price. Aloitusraita lupailee albumilta hyvää hieman hypnoottisella äänimaailmallaan. Albumin toinen raita Get Outta My Way on vahvistettu Aphroditen seuraavaksi singleksi ja se onkin siksi oiva valinta. Kappale muistuttaa vuonna 2007 julkaistun X-albumin toista singleä Wowia, joka olikin mielestäni parempi kuin levyn ensimmäinen single 2 Hearts. Aphroditen kolmas kappale Put Your Hands Up (If You Feel Love) on brittiläisen remixaajan Starsmithin tuottama. Starsmith on aiemmin remixannut mm. Mikan, Lady Gagan ja Timbalandin kappaleita.

Seuraavat kappaleet Closer ja Everything eivät sitten olekaan aivan aiempien raitojen tasoisia, mutta onneksi albumin nimibiisi korjaa tilannetta särmikkäällä otteellaan. Kappaleessa onkin jotain samaa kuin edellisen levyn kappaleissa Like A Drug ja Rippin' Up The Disco.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Robyn – Don’t Fucking Tell Me What To Do (Mylo & Sharooz Mix)
Skottilainen tuottaja Mylo on tehnyt remixin Robynin kappaleesta Don't Fucking Tell Me What To Do. Remixis sisältää 80-luvun funk-rytmejä sekä hyviä basso-osuuksia. Remixin voit ladata ilmaiseksi täältä!

Robyn vs. AC/DC - Dancing On My Own All Night LongLoistava mashup, jossa on yhdistetty lauluosuudet Robynin Dancing On My Own kappaleesta sekä musiikki AC/DC:n All Night Long kappaleesta. Lisää tällaisia, kiitos!

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Vierailulla Berliinin ostosviidakossa
Nyt kun olen palannut Berliinin kuumuudesta takaisin Suomeen on aika jakaa muille kaupunkiin matkaaville hieman shoppailuvinkkejä.

Berliinissä oli suunnitelmana käydä katsastamassa muun muassa kauppoja, jotka Mondon matkaoppaan perusteella vaikuttivat mielenkiintoisilta. Olisi kannattanut kuitenkin suhtautua kyseiseen matkaoppaaseen hieman suuremmalla varauksessa, sillä iso osa valituista liikkeistä oli joko lopettanut tai vaihtanut paikkaa, joten se aiheutti pientä turhautumista välillä.

Onneksi Berliinistä ei kuitenkaan mielenkiintoiset kaupat lopu, vaan matkan aikana eteen tuli mitä kiinnostavimpia liikkeitä. Lukemista helpottamaan olen jakanut shoppailuvinkit joko kaupunginosittain tai aluettain.

Ku'Damm (Kurfürstendamm)

Ku'Damm on yksi Berliinin tunnetuimpia ja pisimpiä ostoskatuja. Sen varrelta löytyy niin kalleimmat vaateliikkeet kuten Versace, Luis Vuitton, Prada jne. kuin halvempiakin vaihtoehtoja kuten H&M, Zara ja C&A. Sen lisäksi kadulta löytyy suuria tavarataloja, kahviloita, ravintoloita ynnä paljon muuta. Omiksi suosikeiksi kadulta muodostuivat muun muassa seuraavat liikkeet:

Espanjalaisen vaateketju Desigualin kolmikerrokseninen myymälä, josta löytyy mitä mielenkiintoisempia värejä ja kuoseja yhdisteleviä vaatteita. Myymälän kolmannessa kerroksessa sijaitsee outlet, josta voi tehdä löytöjä hieman halvempaan hintaan.

Lähinnä vaatteisiin keskittyvä tavaratalo Peek & Cloppenburg, jonka alakerrasta löytyy suuri valikoima mm. Acnen ,Cheap Mondayn, Dr. Denimin ja Adidaksen vaatteita,

Levykauppa Cover Music, joka on keräilijän unelma. Kaupasta löytyy laaja valikoima cd-levyjä ja vinyylejä sekä jonkun verran myös dvd:itä. Liikkeen erikoisuus on tähtien kuvilla varustettujen kalerenteiden suuri valikoima. Joukosta löytyy myös hieman tuntemattomampiakin nimiä. Kuluvan vuoden kalentereita myydään 2€:n lähtöhintaan.

Ku'Dammin läheisýydestä Tauentzienstrasselta löytyy Berliinin tunnetuin tavaratalo KaDeWe, joka on Manner-Euroopan suurin. Sieltä löytyy kaikkea mitä tavaratalosta toivookin löytävänsä, kuten laadukas elintarvikeosasto ylellisine tuotteineen.
Lolene - Rich (Fake It Til You Make It)
Lolene on tuore laulajatulokas Iso-Britannian Bristolista. Hän on toiminut aiemmin taustalaulajana mm. Martina Topley-Birdin sekä T-Painin kappaleilla. Sen lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen sanoittajien kanssa, jotka ovat tehneet kappaleita mm. Britney Spearsille, Cheryl Colelle, Rihannalle ja Beyoncélle.

Lolene julkaisi viime vuoden lopulla Sexy People nimisen kappaleen ja muutama kuukausi sitten ensimmäisen virallisen singlensä Rich (Fake It Til You Make It), johon on nyt myös julkaistu musiikkivideo. Lolenen on määrä julkaista myöhemmin tänä vuonna debyyttialbuminsa, joka kantaa nimeä The Electric Hotel.Lue lisää:
Myspace
Facebook
Twitter

Jenni Vartiainen - Nettiin
Jenni Vartiainen julkaisee 19.7. Nettiin kappaleen singlen, joka julkaistaan nettilatauksen lisäksi myös fyysisenä versiona. Single sisältää myös JS16:ta tekemät remixit kappaleisiin Nettiin ja En haluu kuolla tänä yönä. Video biisiinhän julkaistiin jo kesäkuun alussa, joten on hieman outoa, että varsinainen single julkaistaan näinkin myöhään. Mutta kuten sanonta kuuluu - parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nettiin musiikkivideon voit katsoa täältä!