lauantai 1. tammikuuta 2011

Vuoden biisi 2010 - Tulokset!

Black Cherry järjesti joulukuussa ensimmäisen äänestyksensä, jossa etsittiin vuoden 2010 parasta biisiä. Äänestys on nyt päättynyt ja on aika julkaista tulokset!

Vuoden ulkomainen biisi: Rihanna - Only Girl (In The World)











Vuoden 2010 ulkomaisen biisin tittelin vei täpärästi Rihannan Only Girl (In The World), joka keräsi 15% äänistä.

Toiselle sijalle nousi brittilaulaja Marina & The Diamondsin kappale Hollywood 13% äänisaaliilla ja kolmanneksi kurotti American Idol-kilpailija Adam Lambertin hitti If I Had You keräten 12% äänistä. Jaetun neljännen sijan jakavat Lady Gagan Telephone sekä Hurtsin Wonderful Life, joista kumpikin keräsi 10% äänistä. Todella tiukkaa on siis tehnyt!

Oma suosikkini ehdokkaista, Robynin Dancing On My Own, keräsi 7% äänistä ollen näin äänestyksen viides. Mukavasti ääniä keräsivät myös brittiyhtyeet Goldfrapp ja The XX 4% äänisaaliillaan.

Vuoden kotimainen biisi: Cristal Snow - Killing Me












Cristal Snow yllätti kaikki muut kilpailijat keräämällä todella suuren äänipotin Killing Me kappaleellaan, joka keräsi jopa 44% äänistä. Onnittelut Cristalille! Tässä vielä linkki kappaleen upeaan videoon.

Toiselle sijalle ylsi Pariisin Kevät kappaleellaan Tämän kylän poikii, joka sai 11% annetuista äänistä. Kolmanneksi nousi Kaija Koon Vapaa, joka keräsi vain prosentin vähemmän ääniä kuin Pariisin kevät. Neljännen sijan kisassa jakavat oma suosikkini Jonna Geagean Katso mua sekä Kymppilinjan ja Mariskan yhteisbiisi Minä, joista kumpikin keräsi 7% äänistä.

Viidennelle sijalle 6% äänimäärällä nousi Chisun Sama nainen. Suurimpana yllätyksenä itselleni tuli Mariskan ja Pahojen susien Suloinen myrkynkeittäjä kappaleen huono menestys, sillä se on ollut tänä vuonna ehdottomasti luetuin blogikirjoitukseni. Kappale keräsi ääniä vain yhden prosentin verran. Yllätävää oli myös se, että Maija Vilkkumaan Lottovoitto ei saanut ainuttakaan ääntä.

Suuret kiitokset vielä kaikille äänestäjille! Nyt täytyykin pohtia, että mistä asiasta laittaisi pystyyn seuraavan äänestyksen.

Ei kommentteja: