perjantai 4. maaliskuuta 2011

Jennifer Lopez - On The Floor feat. Pitbull (Musiikkivideo)



TAJ Stansberryn ohjaama musiikkivideo Jennifer Lopezin tuoreimpaan singleen On The Floor sai tänään ensiesityksensä. Kuten kappaleen nimestäkin voi päätellä, niin kyseessä on hyvin tanssipainoitteinen video, jollaisia Jenniferillä on totuttu näkemään aiemminkin.

Videon koreografioista vastaava Frank Gatson on aiemmin tehnyt yhteistyötä muun muassa Destiny's Childin ja Beyoncén kanssa, kun taas videon ohjaaja TAJ on aiemmin ohjannut videoita artisteille kuten Rihanna, Ne-Yo ja Taio Cruz.

On The Floor merkitsee Jenniferille paluuta takaisin listojen kärkeen, sillä aiemmat singlet Hold It, Don't Drop It ja Louboutins eivät olleet suuria menestyksiä. On The Floor onkin Jenniferin ensimmäinen single Billboard-listan kymmen parhaan joukossa kahdeksaan vuoteen. Edellinen top10-sijoitus tuli vuonna 2003 julkaistulla All I Have kappaleella, jolla vieraili myös rap-artisti LL Cool J. Suomessa On The Floor jaksoi nousta singlelistalla jopa ykköseksi asti.

Nyt jäänkin odottamaan pitääkö huhtikuussa julkaistava Love?-albumi sisällään yhtä potentiaalista hittimateriaalia kuin On The Floor.

Ei kommentteja: