sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

O&A - Trash is treasure and so is Asos.com

Eilen tuli piipahdettua  kirpputorityylisessä Trash Is Treasure tapahtumassa, jonka järjesti viestintä- ja PR-toimisto Miltton. Tapahtuma järjestettiin Milttonin tiloissa Helsingin Kaisaniemessä ja myyjinä paikalla olivat muun muassa Maria Veitola, Minttu Vesala sekä Teri Niitti. Itse en sieltä sen suurempia löytöjä tehnyt, mutta yksi Dr. Denimin t-paita sentään lähti mukaan.














Sen lisäksi loppuviikosta tuli selailtua vielä uudemman kerran Asos.com-nettikaupan ale-valikoimaa. Tällä kertaa ihan syystä, nimittäin tarkoituksena oli ostaa uusi kevättakki vanhan tilalle. Ja sellainenhan sieltä löytyikin, eikä edes pahaan hintaan:




















Lähes kaikki takkini ovat tähän mennessä olleet mustia tai tummansävyisiä, joten oli aika hankkia jotain vähän vaaleampaa välillä. Tilaamassani takissa tykästyin siihen, että se on samaan aikaan sekä tyylikäs että rento, joten sitä voi käyttää monessa yhteydessä. Nettikauppojen selaaminen ei tietenkään ole mitään ilman hyviä löytyjä, joten sellaisiakin tyli tietenkin tehtyä. Nimittäin takin lisäksi mukaan lähti myös kesäisen vaaleansininen t-paita sekä musta risti-kaulakoru.







































Vielä kun tietäisi, että milloin nämä tilaamani tuotteet saapuvat, nimittäin nyt kun isossa osassa Eurooppaa on lentokielto, ei ole varmaa kuinka kauan niiden toimitus kestää.

Ei kommentteja: