tiistai 5. lokakuuta 2010

Kaci Battaglia
















Tällä kertaa ajattelin esitellä teille Floridasta kotoisin olevan 23-vuotiaan artistin Kaci Battaglian. Kacin musiikkiura alkoi jo 11-vuotiaana, jolloin hän levytti ensimmäisen albuminsa A Thousand Stars. Hän ei ollut vielä siinä vaiheessa solminut levytyssopimusta ja albumin tuottikin hänen äitinsä. Tämän jälkeen Kaci alkoi kuumeisesti etsiä itselleen levytyssopimusta ja saikin sellaisen.

Vuonna 2001 laulaja julkaisi debyyttisinglensä Paradise, joka nousi parhaimmillaan Britannian singlelistan sijalle 11. Singleä seurasi samanniminen albumi ja muutama single, joista parhaiten menestyi cover-versio David Cassidyn kappaleesta I Think I Love You nousten brittilistalla sijalle 10. Vuonna 2002 Kaci julkaisi Paradise albuminsa Japanissa uudella nimellä, I'm Not Anybody's Girl.

Vuosina 2004-2008 Kaci piti hieman hiljaisempaa eloa, kunnes viime vuonna ilmestyi uusi single Crazy Possessive, joka nousi Billboardin Dance-listan ykköseksi. Suuresta hittipotentiaalistaan huolimatta kappale ei ikävä kyllä noussut muille merkittäville listoille.

Tänä vuonna päivänvalon näkivät single Body Shots, jolla vierailee myös Ludacris, sekä albumi Bring It On, joka julkaistiin vain digitaalisesti. Itselläni Body Shots on viimeisen parin päivän aikana soinut tiuhaan iPodissa, vaikkei kappale tarttuvuudeltaan aivan Crazy Possessiven tasoa ehkä olekaan.

On harmi, ettei Kaci ole tarttuvista biiseistään huolimatta noussut sen suurempaan menestykseen, mutta onneksi hän on vielä nuori, joten aikaa vielä on.



Ei kommentteja: