perjantai 8. lokakuuta 2010

La Roux - In For The Kill (Musiikkivideo - USA:n versio)



Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista uusista tulokkaista, brittiläinen La Roux, on juuri julkaissut In For The Kill kappaleeseen uuden, USA:n markkinoille tarkoitetun, musiikkivideon. Ensimmäisen videon ollessa hieman yksitoikkoinen on tämä uusi video lähes täysin sen vastakohta - se on laadukkaampi sekä näyttävämpi ja siitä huomaa, että siihen on selvästikin panostettu enemmän.

Miksiköhän kappaleeseen kuvattiin uusi video vasta nyt, kun ensimmäisen julkaisusta on kulunut jo puolitoista vuotta - mieluummin olisin kuullut/nähnyt yhtyeeltä jo uutta materiaalia.

4 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Toi on niin turhauttavaa kun odottaa joltain artistilta uutta materiaalia, mutta se haluaakin juuri tehdä esim Amerikan tai Brittien valloituksen. Tästä todella raivostuttavana esimerkkinä September; tekee samasta albumista tyyliin neljä eri versioo, joissa ei ole oikeastaan mitään toisistaan poikkeavaa ja samalle biisille varmaan kolme eri videoo. -.-

Jonsku kirjoitti...

Niin on :S Vaikka kyllähän se Bulletproof jo ihan hyvin Amerikassa menestyikin. September sentään teki uusia versioita niistä biiseistä, ainakin sille Britannian versiolle.

Jarno kirjoitti...

En jaksanut miettiä muuta tapaa informoida tästä, ja voihan olla että olet tietoinen muttet halua jakaa sitä blogissasi MUTTA halusin vain kertoa että jokunen aika sitten selvisi, että September julkaiseekin uuden albumin tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa, en ole varma. Odotus on päättynyt! :-) Ja nyt on julkaistu video uudelle sinkulle: http://www.youtube.com/watch?v=51vB15OgHrw

Jonsku kirjoitti...

Uudesta albumista en ollut vielä lukenut, mutta tuon uuden singlen olen kyllä kuullut. Ikävä kyllä se oli pienoinen pettymys, toisin kuin aikaisemmat julkaisut, joten jätin sitten kirjoittamatta siitä. Toivottavasti tulevalla albumilla olisi parempaa tarjottavaa, niin siitä voisin sittenkin kirjoitellakin :)