keskiviikko 8. joulukuuta 2010

The Ark lopettaa! - Kokoelmalevy ja jäähyväiskiertue alkuvuodesta
















Suomessakin ahkerasti keikkaillut ruotsalainen glamrock-yhtye The Ark päättää pitkäaikaisen taipaleensa ensi vuoden keväällä. Ennen lopettamista luvassa on kuitenkin vielä jäähyväiskiertue.

Kiertue käväisee myös Helsingin Tavastialla, jossa yhtye esiintyy kahtena iltana peräkkäin, 3. ja 4. maaliskuuta. Liput keikoille tulevat myyntiin 10.12. ja ne maksavat 33€. Lippuja myy Tiketti. Molemmat keikat ovat K-18. Itsekin olekin vuosien aikana nähnyt yhtyeen parikin kertaa livenä ja täytyy sanoa, että kyseessä on loistava livebändi!

Jäähyväiskiertueen ohella The Ark julkaisee helmikuussa kokoelmalevyn, joka sisältää yhtyeen kaikki suurimmat hitit. Arkeology-nimiseltä kokoelmalta julkaistaan tammikuussa singlenä uusi kappale Breaking Up With God.

Kokoelman kappalelista näyttää seuraavalta:
1. Let Your Body Decide
2. It Takes a Fool to Remain Sane
3. Echo Chamber
4. Joy Surrender
5. Calleth You, Cometh I
6. Father of a Son
7. Tell Me this Night is Over
8. Disease
9. One of Us is Gonna Die Young
10. Clamour for Glamour
11. Trust is Shareware
12. Deliver us from Free Will
13. Prayer for the Weekend
14. Absolutely No Decorum
15. Worrying Kind
16. Little Dysfunk You
17. Superstar
18. Stay With Me
19. Breaking Up With God
20. The Apocalypse is Over

Näin yhtye kommentoi lopettamistaan:
”Aiomme pistää pillit pussiin kevään ja kesän kiertueen jälkeen. Meistä tuntuu, että olemme saavuttaneet sen, minkä olemme taiteellisesti halunneet ja että nyt on aika kulkea eteenpäin elämässä. The Ark on ollut valtavan suuri osa elämässämme ja tulee aina merkitsemään meille paljon. Tästä syystä teemme 20-vuotisjuhlavuodestamme kunnollisen jäähyväisjuhlan. Kokoelmalevy summaa uramme ja suurimmat hittimme. Kevätkiertue on lahjamme faneillemme. Palaamme lavoille, joilla olemme esiintyneet vuosien varrella ja haluamme tarjota intiimit ja ainutlaatuiset konsertit. Haluamme keikoilla kiittää juuri niitä, jotka ovat tehneet The Arkista ilmiön. Kiertueesta tulee hittien ilotulitusta ja riemuisaa yhteislaulua. Nähdään ensi vuonna!”

Ei kommentteja: