maanantai 20. joulukuuta 2010

Viikon biisi: Kerli - Army Of Love












Vuoden toiseksi viimeisen viikon biisin esittää virolainen Kerli, jonka tähän mennessä suurin hitti on vuonna 2008 julkaistu Walking On Air.

Kerli nousi kotimaassaan julkisuuteen vuonna 2002, kun hän voitti Laulukarusell nimisen laulukilpailun. Seuraavana vuonna hän osallistui Ruotsin Melodifestivalen kisaan, josta hän kuitenkin putosi toisessa semifinaalissa. Vuonna 2004 Kerli osallistui sen sijaan Viron euroviisukarsintoihin, jossa hän sijoittui toiseksi.

18-vuotiaana Kerli muutti Yhdysvaltoihin ja teki levytyssopimuksen Island Def Jam Music Group levymerkin kanssa. Vuonna 2008 hän julkaisi debyytialbuminsa Love Is Dead, joka nousi suureen suosioon laulajan kotimaassa ja sai jonkin asteista suosiota myös Keski-Euroopassa sekä Amerikassa. Kerli onkin ensimmäinen virolainen artisti, jonka albumi on noussut Billboard 200 listalle.

Tänä vuonna Kerli muun muassa levytti kaksi kappaletta Alice In Wonderland elokuvan soundtrackille sekä voitti European Border Breakers palkinnon. Tällä hetkellä Kerli työstää toista albumiaan, jonka ensimmäinen single on viikon biisinä toimiva Army Of Love, joka on laulajattaren ensimmäisen albumin tyylistä poiketen elektronisempaa poppia. Kappaleessa itseäni miellyttää eritysesti sen todella tarttuva kertosäe.

  

Ei kommentteja: