maanantai 13. joulukuuta 2010

Viikon biisi: Uusi Fantasia - Growing Pain feat. Paula Vesala













Viikon biisin esittäjä Uusi Fantasia on minulle aivan uusi tuttavuus, jonka tuotantoon tutustuin viikonloppuna aivan sattumalta. Kävin nimittäin lauantaina levy-ostoksilla Stupidossa, josta tarkoitukseni oli ostaa Husky Rescuen uusin julkaisu Far From The Storm ja mukaani se myös lähtikin.

Samaan aikaan kaupassa ehti soida muutama hyvältä kuulostava biisi ja kassalla sitten kysyinkin, että miltä levyltä kappaleet ovat peräisin. Levy osoittautui Uusi Fantasia yhtyeen toiseksi albumiksi Heimo, joka ilmestyi noin kuukausi sitten. Hetken mielijohteesta tarttui mukaani myös tämä kyseinen levy - ja se kannatti, sillä kyseessä todella hieno kokonaisuus elektroa, discoa, retrohousea ja hieman iskelmäänkin nojaavia kappaleita. 

Useissa levyarvosteluissa menestyneen Heimon ehkä tunnetuin kappale tällä hetkellä on singlelistallakin muutaman viikon oleillut Liian myöhään, jolla vierailee Freeman. Hänen lisäkseen albumilla vierailee myös muita suomalaisia eturivin muusikoita, kuten Jimi Tenor, Tuomo Prättälä, Zarkus Poussa sekä PMMP:stä tuttu Paula Vesala, joka laulaa kappaleella Growing Pain, joka toimii tällä kertaa viikon biisinä. Ellei Paulan nimeä olisi levyn takakannessa lukenut, niin en kyllä olisi ihan heti osannut arvata, että kuka kappaleella laulaa. Mieluusti kuulisin lisääkin hänen laulamistaan englanniksi.

 

Ei kommentteja: