lauantai 14. toukokuuta 2011

Erin - Vanha nainen hunningolla (Musiikkivideo)



Jostain kumman syystä Blogger kadotti tämän postauksen  kokonaan, joten tässä se nyt toistamiseen.

Tällä viikolla Erin julkaisi musiikkivideon Vanha nainen hunningolla hittiinsä. Miika Ullakon ohjaama nätti video tukee loistavasti kappaletta ja tekee siitä jopa entistä paremman.

Hieman tosin ihmettelen videon myöhäistä julkaisuajankohtaa, sillä itse kappalehan julkaistiin jo tammikuun lopussa. Videon olemassaolo kuitenkin varmasti lisää kappaleen tunnettuutta entisestään sekä vauhdittaa 25.5. julkaistavan Hunningolla debyyttialbumin myyntiä.

3 kommenttia:

Maiggis kirjoitti...

Toden totta, video julkaistiin aivan liian myöhään. Ennemmin oltaisiin voitu julkaista uusi single ja tehdä siihen musavideo.

Nyt tullaan tilanteeseen, että uusi single todennäköisesti julkaistaan lähiviikkojen aikana, mutta lähdetäänkö siihen kuvaamaan videota, koska tämä julkaistiin vasta nyt. Tuskin.

Anonyymi kirjoitti...

On totta, että video julkaistiin aika myöhään siihen nähen, millo sinkku on julkaistu, mutta biisi on tällä hetkellä melkosessa nosteessa, joten ihan hyvä paikka tolle videon julkaisulle nyt, ja vieläpä tästä biisistä.

Tasaisen vahva listamenestys kertoo sitä, että edelleen biisin löytää aina uusi ja uusi henkilö, tätä ei ole vielä loppuun kuultu. Viikko-pari takaperin kyseinen biisi nousi iskelmä-listan sijalle 2. ja taitaa olla siellä tälläkin hetkellä.

YleX ja Voice ei ole kelpuuttanut biisiä vielä soittolistoilleen, mutta en ihmettele yhtään, vaikka biisi tässä piakkoin heidän soittolistoille nousisikin ja taas seuraavan sinkun julkaisulle saadaan lisäaikaa.

Jonsku kirjoitti...

Itsekin jo hieman odotin, että video olisi tosiaan kuvattu jo seuraavaan singleen.

Mutta tosiaan voi johtua tää videon myöhäinen julkaisu siitä, että biisillä riittää edelleen paljon kysyntää ja se luultavasti auttaa myös levynmyyntiä.

Seuraavan singlen julkaisu lähiaikoina ei myöskään olisi yhtään pahitteeksi.