sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Irina & Maija Vilkkumaa - Kunnon Syy

















Irina julkaisee ensimmäisen kokoelmalevynsä, Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, 22. syyskuta. Nimensä mukaisesti levy sisältää 19 kappaletta. Albumista julkaistaan myös kolmen levyn paketti, joka sisältää kaksi cd:tä ja dvd:n. Bonuslevyt pitävät sisällään harvinaisia kappaleita, live-esityksiä sekä kaikki Irinan musiikkivideot.

Kokoelmaa pohjustetaan Kunnon syy singellä, jolle Irina on saanut mukaan toisen suositus naisartistin, Maija Vilkkumaan. Kunnon syy julkaistiin alunperin Irinan debyyttialbumilla, mutta kokoelmaa varten siitä päätettiin tehdä päivitetty versio.

Kappale on tuttua Irinaa ja sopisi hyvin myös Vilkkumaan tuotantoon. Naisten äänet sopivat hyvin yhteen ja kappale onkin selvää radiohitti-ainesta. Olisin kuitenkinehkä mieluummin valinnut duetoksi jonkin aivan uuden kappaleen, kuin kierrättänyt vanhaa. Joka tapauksessa erittäin onnistunut duetto.

Kappaleeseen on myös julkaistu musiikkivideo, jolla Irinan ja Maijan lisäksi nähdään myös näyttelijä Samuli Vauramo. Videoon on selvästikin panostettu, eikä se ole pelkkää laulajien heilumista eri lavasteissa.

Ei kommentteja: