maanantai 13. syyskuuta 2010

Lady Gaga lihaisana VMA-gaalassa















Viime yönä järjestetyssä VMA-gaalassa nähtiin jälleen kerran Lady Gaga mitä erikoisemmissa luomuksissa. Eniten keskustelua herätti Gagan liha-asu, johon mekon lisäksi kuuluivat lihaisat kengät, lihaisa laukku sekä lihaisa pääkoriste. Lady Gagahan nähtiin jo aiemmin tässä kuussa liha-asussa, tosin hieman niukemmassa sellaisessa, kun hän poseerasi Japanin Vogue Hommes lehden kannessa.

Lihaisan asukokonaisuuden lisäksi Gaga nähtiin kahdessa muussakin asussa, jotka eivät olleet aivan yhtä erikoisia, mutta kuitenkin todella näyttäviä. Gaga oli VMA-gaalassa ehdolla 13 kategoriassa, joista voitti 8. Hän voitti muun muassa parhaan videon palkinnon sekä parhaan tanssivideon palkinnon.

Lady Gaga on nyt myös julkistanut ensi vuoden alussa ilmestyvän uuden albuminsa nimen, joka on Born This Way. Ei ehkä mikään omaperäisin nimi, mutta enemmän minua kiinnostaakin sisältö kuin nimi.








































Melko erikoinen asu nähtiin myös ruotsalaistähti Robynin päällä, joka esitti gaalassa Dancing On My Own hittinsä yhdessä Deadmau5 nimisen artistin kanssa.

Ei kommentteja: