maanantai 6. syyskuuta 2010

Kylie Minogue Suomeen!















Loistavia uutisia! Aina yhtä ihanan ja valloittavan Kylie Minoguen uusin kiertue Les Folies Tour saapuu Suomeen ensi vuoden alussa! 22. helmikuuta Hartwall Areenalla esiintyvä Kylie konsertoi silloin Suomessa toista kertaa- ensimmäisen kerran pop-prinsessa esiintyi Suomessa KylieX2008-kiertueella.

Liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 13. syyskuuta ja ne maksavat 56/60€.

Kiertue alkaa helmikuun 8. päivä Lontoosta, jossa Kylie esiintyy seitsemänä iltana. Lontoosta matka jatkuu Tanskaan ja Suomen keikan jälkeen kiertue matkaa Tallinnan, Latvian ja Liettuan kautta Saksaan.

2 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Uhh ahhh ohh kyllä Kylli tietää et Suomeen kannattaa tulla koska Euroopan kiertue pysähtyy vain 11 maassa ja Suomi yks niistä! Mutta sinänsä outoa ettei käy ollenkaan Ruotsissa... Mut mua ei ainakaan haittaa hehee! Ens viikolla koeviikko nii aika hyvää tuuria ettei just maanantaina ole koetta! Ja on onneks vielä huokeammat liput ku Jätkäsaareen vuonna -09. ;-D

Jonsku kirjoitti...

Totta! Taisivat Suomalaiset tehdä viime kerralla niin hyvän vaikutuksen :) Voihan se tietenkin olla, että noita keikkapäiviä tulee vielä lisää, jolloin Ruotsikin olisi mukana. Joo, täytyy olla nopee, että saa kenttäpaikat. Onneksi hinta ei tosiaan ole kovinkaan paha :)