maanantai 28. helmikuuta 2011

Lady Gaga - Born This Way (Musiikkivideo)



Musiikkivideo Lady Gagan tulevan albumin avaussingleen Born This Way sai muutama tunti sitten ensiesityksensä. Video on Gagan aiempien videoiden tapaan normaalia pidempi, sillä se on kestoltaan yli seitsemän minuuttia.

Ohjaajana on jälleen toiminut valokuvaaja, tällä kertaa Nick Knight, joka on aiemmin muun muassa ohjannut Björkin kohua herättäneen Pagan Poetry kappaleen videon sekä voittanut useita valokuvauspalkintoja. Knightin lisäksi mukana videon teossa ovat olleet koreografi Laurieann Gibson sekä Gaga itse.

Vaikka video onkin kaikin puolin, erityisesti visuaalisesti, näyttävämpi kuin edellisen Alejandro singlen video, niin silti se ei nouse Paparazzi ja Telephone videoiden loistavuuteen. Osasyyllinen tähän on tosin myös melko keskinkertainen kappale, joka ei iske ainakaan minuun aiempien menestyshittien tavoin.

2 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Kappale on tosiaan munkin korvaan selvästi vaisumpi kuin edelliset superhitit. Aikamoinen pettymys tämä, ja kun lisää siihen vielä sen, että se kuulostaa lähes liikaa Madonnan Express Yourselfiltä. :D

maija kirjoitti...

Musta toi kappale on ihan hyvä mutta musiikkivideo on aika sekamelska kaikkea ilman mitään erityistä teemaa.