keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Viikon biisi: Nicole Scherzinger - Cold




















Vaikka Nicole Scherzingerin sooloura ei useista yrityksistä huolimatta vuonna 2007 oikein käyntiin lähtenytkään, niin viime vuoden lopulla hän kuitenkin päätti yrittää uudelleen ja tuloksena oli Poison niminen single. Kappale nousi singlelistan kolmanneksi Iso-Britanniassa, mutta muualla maailmassa se ei oikein ottanut tuulta alleen. Seuraavana singlenään Nicole julkaisee maaliskuussa Don't Hold Your Breath nimisen kappaleen, joka ei kuitenkaan tällä kertaa toimi viikon biisinä.

Sen sijaan olen valinnut viikon biisiksi nettiin vuotaneen kappaleen nimeltään Cold, joka on syntynyt tuottaja-remixaaja Dave Audén käsissä. Aiemmin Audé on tehnyt yhteistyötä myös entisen Pussycat Dolls-jäsen Jessica Suttan kanssa sekä remixannut useita artisteja, kuten Janet Jackson, Cher, Lady Gaga ja La Roux.

Cold on surumielinen dancepop-kappale, joka sopii Nicolen äänelle erinomaisesti. Vaikka itse en kappaleelle heti ensimmäisen kuuntelun jälkeen lämmennytkään, niin nyt useamman kuuntelun jälkeen olen sitä mieltä, että Cold on ehkäpä Nicolen parasta soolomateriaalia tähän mennessä.

Ei kommentteja: